Αρχική Κατασκευές Εκθεσιακά περίπτερα

Share

Εκθεσιακά περίπτερα

Έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες και επιχειρήσεις οι οποίες έχουν συνεχή συμμετοχή στις μεγαλύτερες εμπορικές και επαγγελματικές εκθέσεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, αναπτύξαμε πολύτιμη εμπειρία και ειδίκευση στην κατασκευή επαγγελματικών περιπτέρων. Τα περίπτερα αυτά κατασκευάζονται από εμάς σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και τις οδηγίες του, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη την σκοπούμενη χρήση τους.

Ακολουθούμε την αρθρωτή μέθοδο κατασκευής, έτσι ώστε εάν στο μέλλον χρειαστεί τροποποίηση, εμπλουτισμός ή επέκταση, αυτή να είναι ευχερώς πραγματοποιήσιμη χωρίς να χρειάζεται εξ ολοκλήρου ανασχεδιασμός και ανακατασκευή του περιπτέρου. Τούτο συνεπάγεται τον περιορισμό περιττών εξόδων και την πλήρη προσαρμογή του αρχικού σχεδίου στις μελλοντικές ανάγκες του πελάτη. Η τελική έγκριση του περιπτέρου γίνεται από τον πελάτη, μετά την κατασκευή του αφού αυτό στηθεί πλήρως στο χώρο μας, ώστε ο πελάτης να έχει πλήρη εικόνα του.

Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες αποθήκευσης του περιπτέρου ώστε να μην σας απασχολεί ούτε ο χώρος, ούτε οι συνθήκες φύλαξης του περιπτέρου σας, αφού αναλαμβάνουμε να το διατηρούμε κατάλληλο για μελλοντική χρήση για λογαριασμό σας.

Πληροφορίες

Η τοποθέτηση στον τελικό χώρο της έκθεσης γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας στον ελάχιστο δυνατό απαιτούμενο χρόνο, όπως και η αποσυναρμολόγησή του.