Αρχική Κατασκευές Έπιπλα μπάνιου

Share

Έπιπλα μπάνιου

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην κατασκευή επίπλων μπάνιου. Η ιδιαιτερότητα των κατασκευών αυτών συνίσταται στην εγκατάσταση και χρησιμοποίησή τους σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπου το νερό και η υγρασία αποτελούν παράγοντες φθοράς και εν τέλει καταστροφής τους.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει με ιδιαίτερη ευθύνη την κατασκευή επίπλων για το μπάνιο σας, εγγυώμενη ότι το τελικό αποτέλεσμα θα συναντήσει τις προσδοκίες σας και κυρίως ότι οι κατασκευές μας με την κατάλληλη συντήρηση θα παραμείνουν αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου και ανεπηρέαστες από το το περιβάλλον της χρήσης τους.

Προς τον σκοπό αυτόν επιλέγουμε μόνον τα καταλληλότερα υλικά με τις προσφυέστερες μηχανικές ιδιότητες τα οποία διαθέτουν αντοχή στο νερό και την υγρασία, είτε πρόκειται για ξύλα υδρόφιλα και ανθεκτικά στη διαβροχή, είτε μέταλλα ανοξείδωτα ή κατάλληλα επεξεργασμένα, είτε συνθετικά υλικά (πλαστικά κ.α.).

Πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα αδιαβροχοποίησης και φινιρίσματος (κεριά, λάδια, λούστρα, βαφές κ.λπ.), σύμφωνα με την αισθητική και τις προτιμήσεις του πελάτη, γα την καλύτερη δυνατή προστασία των επίπλων.