Αρχική Κατασκευές Ντουλάπες

Share

Ντουλάπες

Προσφέρουμε τις λύσεις αποθήκευσης που χρειάζεστε τόσο στο σπίτι ή το εξοχικό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου τις ντουλάπες σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε πολυάριθμες δυνατότητες εσωτερικού σχεδιασμού και εσωτερικής διαμόρφωσης όπως εξάλλου και απεριόριστες επιλογές όψεων, φινιρισμάτων και ανοιγμάτων.

Παραδίδουμε πρωτότυπες κατασκευές απολύτως στα μέτρα σας με ευελιξία στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση (ανοιγόμενες ή συρόμενες) κατάλληλα διαμορφωμένες ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες του σπιτιού σας ή ακόμα και αυτές του επαγγέλματός σας.

Τα διαστασιολόγιά μας είναι απολύτως εξατομικευμένα και έτσι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές κατασκευές. Τα τελικά σχέδια πριν την κατασκευή παρουσιάζονται οπτικοποιημένα σε φωτορεαλιστικό απεικονιστικό περιβάλλον ηλεκτρονικού υπολογιστή, ώστε να τύχουν της απολύτου εγκρίσεώς σας.

Πληροφορίες

Την τοποθέτησή τους αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα τεχνικών που θα τις ενσωματώσει με τον καταλληλότερο τρόπο στο περιβάλλον σας.