Αρχική Εταιρεία

Share

Εταιρεία

Zisis Wood Design

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών, σε συνδυασμό με τη γνώση, τη συνέπεια καθώς και την ποιότητα, έχουν καθιερώσει την Zisis Wood Design στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών ως σημείο αναφοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία και κατασκευή με μεράκι και αγάπη!

Η ξυλουργική μας επιχείρηση ξεκίνησε το 1965 από τον Παντελή Τριανταφύλλου με έδρα αρχικά το Περιστέρι  και στη συνέχεια το 1978 μεταφέρθηκε στα Μελίσσια . Από το έτος 1993, μαζί με τον Παντελή Τριανταφύλλου άρχισε να δραστηριοποιείται και ο Ζήσης Τριανταφύλλου εκπροσωπώντας τη νεότερη γενιά. Το 2002 την συνέχιση της επιχείρησης ανέλαβε εξ' ολοκλήρου ο Ζήσης Τριανταφύλλου.

Το 2016 και μετά από 50 και πλέον έτη λειτουργίας η μετεγκατάστασή μας στο νέο και υπερσύγχρονο χώρο μας, ήταν αναγκαία για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τόσο τους παλιούς και πιστούς μας πελάτες όσο και τις νέες αυξημένες ευκαιρίες συνεργασίας με καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο των κατασκευών.

Μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας, να σχεδιάσουμε μαζί τον χώρο σας και να λάβετε μία προσφορά που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας